Ruilen of retourneren:

Natuurlijk. Mits ongebruikt en orignele verpakking is het mogelijk de producten te ruilen of te retourneren. Een retourzending of ruiling dien je dan wel binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aan te melden via info@accademiarijbroeken.nl. Vermeld hierbij het bestelnummer van de bestelbevestiging. Na aanmelding van een ruiling of retourzending ontvang je van ons dezelfde dag een e-mail met de terugzendinstructies.

Wil je ruilen dan hoef je niets extra's te betalen om het vervangende artikel naar jou terug te sturen. Als je alleen je geld terug wilt dan kan je een bestelling retouren zoals omschreven in onze terugzendinstructies. Let wel! De frankeerkosten voor retouren zijn voor rekening van de klant. Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd.

Adresseer het pakket volgens de instructies in de e-mail die je na aanmelding ontvangt. Breng het pakket daarna naar het dichtstbijzijnde Postkantoor of service punt van PostNL. Bij afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar het verzendbewijs totdat je retour door ons verwerkt is.


Condities voor ruilen & retouren:

Gedurende de bedenktijd willen wij vragen om zorgvuldig met producten om te gaan. Gebruik tijdens het passen en uitproberen altijd een zachte en schone ondergrond zoals bijvoorbeeld vloerbedekking. Kortom, alleen als het artikel compleet, ongedragen en in originele verpakking is teruggezonden kunnen wij deze opnieuw verkopen. Passen zien wij niet als dragen. Waak wel voor sporen van parfum of lichaamsgeur!!!!!

Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk teruggestort (binnen 14 dagen na ontvangst retour product) op het rekening nummer waarmee is betaald via onze Payment Provider.

RETOUR FORMULIER

© 2015 - 2019 accademiarijbroeken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel